New Profesional Consult 930 x 122

Au inceput livrarile de iPhone 4S in Romania

eMag, cel mai mare retailer online de pe piata locala, a inceput joi, 20 octombrie 2011, sa livreze primele modele ale smartphone-ului Apple iPhone 4S. Modelul respectiv de smartphone a inregistrat un succes deosebit in intreaga lume, unele persoanel stand la coada si cate 14 zile pentru a prinde primele vanzari!

„Azi vor fi expediate catre clienti primele telefoane iPhone 4S, pe care am reusit sa le aducem mult mai repede decat am promis. Avem o prima transa de 100 de bucati care va fi livrata conform listei de precomenzi”, a spus Radu Apostolescu, vicepresedinte pentru dezvoltare al companiei.

eMag vinde modelul iPhone 4S cu cea mai redusa capacitate de stocare, de 16 GB, cu 3.000 de lei. Apostolescu nu a precizat cate precomenzi a primit eMag si nici cand retailerul va primi pe stoc o alta transa de telefoane. „Asteptam urmatoarele transe, din cauza cererii foarte mari in acest moment orice termen fiind incert pana la intrarea produselor in vama”.

iPhone 4S nu este momentan in oferta Orange, Vodafone si Cosmote – operatorii de telefonie mobila care au acordul Apple pentru a comercializa mobilul pe piata locala.

Potrivit estimarilor de pe piata exista peste 300.000 de utilizatori de iPhone-uri in Romania.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90