930 x122 grota rece

    LG-Optimus-Black

    Cel mai subtire smartphone

    Coreenii de la LG au scos pe piata modelul de telefon mobil Optimus Black. Acesta, insa, seamana cu cele din seria Optimus, nereusind sa aduca ceva nou in mod deosebit. De fapt, ca mai toate telefoanele similare, se inspira mult de la Apple. In schimb, putem spune ca LG Optimus Black este unul dintre cele mai subtiri din lume.

    Principalele caracteristici tehnice ale lui LG Optimus Black sunt urmatoarele:

    * ecran tactil capacitiv de 4.0“, 480 x 800 pixeli, 16 milioane de culori,
    * senzor accelerometru, proximitate,
    * procesor cu frecventa de 1GHz,
    * slot pentru card microSD,
    * camera foto de 5MP – 2592 x 1944 pixeli,
    * conector audio 3.5mm,

    * player audio – video,
    * SMS, MMS, Email, Push Email, IM,
    * 3G, GPRS, EDGE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v2.1, microUSB v2.0,
    * sistem de operare Android.

    LG Optimus Black concureaza cu succes la titlul de cel mai subtire smartphone din lume. Daca iPhone are o grosime minima de 9.3mm, cei de la LG si-au pus ambitia sa obtina o valoare mai mica si se pare ca au reusit. Optimus Black are doar 9.2mm grosime.

    De pe partea frontala a telefonului merita amintit ecranul capacitiv NOVA care promite o luminozitate excelenta si un consum cu pana la 50% mai mic fata de ecranul AMOLED si camera pentru apeluri video care are o rezolutie de 2MP. Pe partea din spate este montata camera foto principala si blitul cu LED.

    Dimensiunile 122 x 64 x 9.2mm sunt obisnuite pentru un terminal cu ecran de 4.0”,  greutatea atinge valoarea de 109g si se poate spune despre Optimus Black ca este un telefon usor. (iPhone de exemplu cantareste 137g)

    LG Optimus Black foloseste Andorid 2.2 Froyo.

    LG Optimus Black este dotat pe langa binecunoscutele tehnologii de conectare ale momentului (3G, EDGE, GPRS, Bluetooth) si cu Wi-Fi Direct, cel mai nou standard in ceea ce priveste conectarea la internet, fara fir. Despre partea de alimentare se stie ca acumulatorul folosit este de tip Li-Ion si are o capacitate de 1500mAh.

    Sursa: Giz.ro

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3