930 x122 grota rece

Comenzi pentru iPhone4S in Romania pe eMag

iPhone4S face furori la scurt timp de la lansare, nivelul vanzarilor fiind unul fara precedent. Nu este inca disponibil in Romania, insa cei care nu vor sa stea la coada pentru a-l achizitiona au la dispozitie un instrument anume. Este vorba de magazinul on line eMag care face deja rezervari on line pentru cel mai nou gadget produs de Apple.

Cel mai mare retailer online din Romania, eMag a inceput sa preia comenzi pentru iPhone 4S, ultima generatie a telefonului lansat de Apple, inainte de lansarea sa oficiala in Romania. Noul model iPhone este disponibil pe site-ul retailerului in toate cele trei variante de 16Gb, 32Gb si respectiv 64Gb.

Cea mai ieftina varianta este cea de 16 Gb care poate fi achizitionata la pretul de 3.000 de lei. Versiunea cu 32 de Gb se poate achizitiona la pretul de 3.500 de lei, iar cea mai scumpa versiune este cea de 64 de Gb care are un pret de 4.000 de lei.

iPhone 4S a fost lansat pana in prezent in SUA si alte sase tari: Marea Britanie, Germania, Franta, Japonia, Australia si Canada. Apple va lansa iPhone 4S in alte 22 de tari pe data de 28 octombrie. Nu se stie inca daca Romania se afla pe lista celor 22 de tari.

In prezent modelele iPhone sunt distribuite oficial in Romania de cei trei mari operatori de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90