EcoMoto 930×122

    samsung-_chat

    Detalii despre Samsung Ch@t 350

    Modelele care adopta tastaturi QWERTY continua sa-si faca aparitia, in ciuda celor cu touchscreen care au acaparat piata. Una dintre numeroasele aparitii recente de acest gen este Samsung Ch@t 350, un telefon care nu a fost inca prezentat oficial, insa care a aparut deja pe internet cu specificatii tehnice complete si fotografii. Iata principalele caracteristici tehnice ale telefonului, cu mentiunea ca unele dintre ele s-ar putea dovedi false in momentul in care Samsung il va prezenta in mod oficial:

    * display TFT touchscreen rezistiv de 2.4” cu rezolutie 320×240 pixeli

    * tastatura QWERTY glisanta

    * memorie interna 20 MB expandabila prin carduri microSD de pana la 8 GB

    * conectivitate: GPRS, EDGE, bluetooth, microUSB

    * camera foto de 2 MP cu inregistrare video in format QCIF

    * radio FM cu RDS

    * acumulator Li-Ion cu capacitatea de 1000 mAh

    * dimensiuni 99.5 x 52 x 15.5 mm, greutate 100 grame

    Samsung Ch@t 350 este un telefon mic, iar partea frontala beneficiaza de nu mai putin de 6 taste fizice: pesntru casti, pentru agenda de contacte, pentru mesaje, pentru back si pentru initierea si, respectiv, respingerea apelurilor.

    Grosimea telefonului este insa una mare, intrucat include tastatura QWERTY glisanta, ale carei taste par sa fie destul de inghesuite, chiar daca dimensiunea acestora este destul de mare. Partea din spate a telefonului nu aduce nimic spectacol si include doar camera foto.

    Samsung Ch@t 350 nu este un telefon dedicat utilizatorilor pretentiosi, chiar daca tastatura QWERTY ar putea sugera acest lucru. Display-ul touchscreen rezistiv de 2.4” are o rezolutie de 320×240 pixeli si ofera doar 256.000 de culori.

    Interfata grafica este Touch Wiz Lite 2.0, versiunea dedicata in mod obisnuit telefoanelor low-cost de acest gen.

    Sursa: Giz.ro

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90