EcoMoto 930×122

htc_desire_01

HTC Desire – un telefon de F1

Caracterizat in trei cuvinte, HTC Desire ar fi sinonim cu rapiditate, simplitate, Internet.Din punctual de vedere al specialistilor in telefonie mobila si IT, care au pus sub lupa principalele servicii ale lui HTC Desire precum navigarea pe web si la folosirea serviciilor online, precum Twitter sau Facebook, HTC Desire este ca o masina de Formula 1 pe Internet care n-are nevoie de opriri la stand.

Lasand la o parte aspectele tehnice, precum procesor, setari si altele, un lucru extrem de apreciat a fost faptul ca este adaptat perfect serviciilor Google. HTC Desire are sistem de operare Android, un sistem de operare facut de Google.
Daca ti-ai completat constiincios agenda de contacte din Gmail, nu ai nevoie de absolut niciun contact in telefon. HTC Desire isi trage singur contactele din agenda Gmail si le autocompleteaza, pe masura ce tu formezi numarul. La fel se intâmpla si in cazul adreselor de e-mail, atunci când compui un mesaj. La fel, aplicatia Calendar este sincronizata cu calendarul Gmail.
HTC Desire este dotat cu un procesor de 1GHz, la fel de puternic ca al unui PC fabricat in urma cu doi ani, ceea ce este apreciabil. In functie de pozitioneaza telefonul, utilizatorul poate vedea paginile web pe orizontala sau verticala. Fie ca navighezi pe Internet, fie cate joci, fie ca umbli prin meniul telefonului, touchscreen-ul raspunde rapid si precis la atingere. Paginile web pot fi micsorate sau marite prin simpla atingere a ecranului cu doua degete, zoom in fiind obtinut printr-o miscare de apropiere a degetelor, iar zoom out printr-o miscare de departare. Orice pagina web este adaptata in mod automat pentru a incapea pe ecranul telefonului, fara a fi nevoie de vreun zoom in sau zoom out suplimentar. Tastatura virtuala full qwerty este aerisita si usor de folosit.
Nu toate functiile sale sunt la superlativ, insa nimic nu dezamageste. Aparatul foto nu exceleaza, chiar daca dispune de cinci megapixeli, dar face poze decente, care pot fi trimise, direct de pe telefonul mobil, catre Facebook, Twitter, sau Gmail. Pentru o persoana care este mereu in miscare si care nu are nevoie de o calitate profesionala, ci doar de rapiditate, aparatul foto isi face treaba foarte bine. De asemenea, videclipurile facute cu HTC Desire sunt de o calitate slaba, dar, din nou, acceptabila pentru un utilizator de Internet. Clipurile pot fi urcate pe YouTube, fara sa-si piarda prea mult din claritate.
Bateria tine o singura zi, daca folosesti telefonul atât pentru convorbiri, cât si pentru navigare pe Internet. Daca folosesti HTC Desire doar pentru convorbiri telefonice, nerecomandabil, bateria tine maxim trei zile. Incarcarea bateriei se face in mai putin de o ora, iar incarcatorul este genial prin simplitatea sa. Cablul incarcatorului are la unul din capate mufa USB, ceea ce inseamna ca telefonul poate fi conectat, prin acelasi cablu la PC sau laptop.
Telefonul se poate transforma in birou mobil pentru situatii de urgenta. HTC Desire poate tine loc de calculator, in anumite circumstante. Spre exemplu, daca pleci in concediu si nu vrei sa cari dupa tine laptopul, dar vrei sa ramâi conectat la lumea Internetului, HTC Desire este perfect: scrii e-mail-uri, citesti e-mail-uri, citesti feed-urile, navighezi pe Internet, YouTube.
Mare atentie insa la cât Internet esti dispus sa consumi, daca esti genul de utilizator care vrea sa se incadreze in n mega. HTC Desire este o sugativa de Internet. Daca nu debifezi autosincronizarea Facebook, Twitter sau Gmail s-ar putea sa ai surprize nu tocmai placute.

{loadposition emag}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3