NOR CURIER 930X122

    Sprint-Evo-3D-Smartphone

    HTC Evo 3D Sprint, fara ochelari 3D

    La Conferinta CTIA de la Orlando, HTC si Sprint au anuntat ca au lansat noul HTC Evo 3D. Acesta va fi printre primele dispozitive smartphone-uri 3D din SUA, la fel precum LG Thrill 4G. Aceste telefoane sunt mari, puternice, cu sistem Android, dar si care ofera posibilitatea modulului 3D fara ochelarii folositi de regula in astfel de cazuri.

    Intr-un fel o urmare fireasca a Evo 4G, Evo 3D foloseste un procesor dual-core 1.2GHz,  este compatibil cu sistemul WiMax (4G), dispune de o memorie de 1GB, la fel ca si telefonul Android 2.3 „Gingerbread, cea mai noua si surprinzator de rara versiune Android.

    Dar ecranul este cel care face toti banii. Este vorba de un impresionant ecran de 4.3 inch „QHD” cu o rezolutie de 960 x 540, o imbunatatire necesara si mult solicitata de utilizatorii mai vechilor modele de telefoane de aceeasi marime. Ecranul este similar celui de la Nintendo 3DS, si se bazeaza pe mentinerea unei anumite distante intre utilizator si dispozitiv. Functioneaza foarte bine, dand senzatia de profunzime.

    Atat Evo 3D, cat si Thrill 4G au camere video si foto care permit fotografierea sau filmarea in 3D. HTC pretinde ca Evo va fi capabil sa filmeze la o rezolutie de 720p in 2-D, si la 1080p in 3-D, ceea ce este impresionant, presupunand ca imaginea este una de calitate.

    LG Thrill 4G este un LG Optimus 3D imbunatatit, respectiv un dispozitiv HSPA+, nu un dispozitiv 4G veritabil (HSPA+ s-a constatat a fi mai incet decat varianta 3G). Asta face ca Evo 3D sa fie si mai interesant; pana la urma, sistemul WiMax este mult mai rapid decat sistemul traditional 3G. Acestea fiind spuse, Thrill pare un telefon simpatic, similar lui Evo, datorita ecranului sau si procesorului dual-core.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3