EcoMoto 930×122

htc_wildfire

HTC Wildfire

HTC, producatorul global de smartphone-uri, a prezentat astazi Wildfire, un nou telefon Android bazat pe HTC Sense si creat pentru utilizatorii de retele sociale.

HTC a prezentat oficial Wildfire, un nou smartphone care utilizeaza platforma Android 2.1. Telefonul inlocuieste modelul HTC Tatoo, are un ecran mai mare si mai performant. In plus, arata ca un mini HTC Desire si vine cu Sense, o interfata pentru retelele de socializare, cu o camera de cinci megapixeli, cu auto focus si flash LED, Wi-Fi si GPS.
Dispune de acelasi procesor ca si HTC Hero, de un ecran tactil de 3,2 inch, cu rezolutia 320×240, mufa audio de 3,5 inch si slot pentru card micro SD. HTC Wildfire ofera navigatie gratuita prin satelit cu ajutorul Google Maps Navigation.
In plus, fiecare contact vizualizat in agenda telefonului HTC Wildfire include un thread al comunicarilor recente, intre care detalii despre ultima convorbire, mesaje text si email-uri recente, dar si actualizari din retelele sociale. In momentul apelarii, HTC Caller ID afiseaza fotografia acestuia din profilul Facebook si ultima actualizare a acestuia, dar iti aminteste si daca se apropie ziua de nastere a respectivului contact.
Telefonul va fi disponibil in Romania, in toate cele patru culori – negru, rosu, maro si alb incepand cu luna iulie la un pret de aproximativ 180 de Euro.

{loadposition emag}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90