930 x122 grota rece

apple_logo

În aşteptarea iPhone 5

Foarte multe persoane din întreaga lume aşteaptă cu mare nerăbdare lansarea iPhone 5, chiar dacă Apple nu a anunţat un termen în acest sens. Ba chiar în unele ţări iPhone 5 – preconizat să apară pe piaţă în august sau octombrie 2012 – a început să fie… antamat! Apple nu a anunţat o dată pentru lansarea iPhone 5, însă magazinele online din China acceptă deja precomenzi pentru viitorul telefon al americanilor.

Magazinul online Taobao acceptă precomenzi pentru iPhone 5, chinezii postând pe site fotografii fanteziste şi caracteristici pe care cred ei că le va avea viitorul telefon Apple, conform publicaţiei „Capital”.

Fanii Apple din întreaga lume se aşteaptă ca iPhone 5 să fie lansat în perioada august-octombrie, deşi niciun oficial Apple nu a avansat vreo dată. Se presupune că telefonul Apple va avea un ecran mai mare, iar asistentul personal Siri va fi mai performant.

Unii vânzători de la Taobao, o divizie a Alibaba Group, cer un avans de 1.000 yuan (160 de dolari) celor care vor să îşi rezerve un telefon, în timp ce alţii cer toţi banii dinainte, adică 6.999 yuan, (1.100 de dolari).  Aceştia au spus reporterilor de la Reuters că plănuiesc să cumpere telefoanele din SUA sau Hong Kong, însă nu au precizat data când le vor livra clienţilor. Apple are cinci magazine în China şi intenţionează să mai deschidă încă două în Chengdu şi Shenzhen.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90