Donaris 930 x 122

iphone_4

Încă 3 telefoane de la Apple?

În ultima vreme, pe fondul scăderii la Bursă a acţiunilor Apple, au apărut informaţii conform cărora compania se pregăteşte să lanseze noi modele de iPhone, toate pe parcursul acestui an. Scăderea de la Bursă, survenită pe fondul vânzărilor ultimului model, nu a fost de natură să stingă entuziasmul celor de la Apple, ba din contră. Presa asiatică scrie că Apple va lansa trei noi smartphone-uri iPhone pe parcursul acestui an, dintre care două până în luna iunie.

Publicaţia Commercial Times din Taiwan, citată de Capital, a fost prima care a relatat despre planurile americanilor de la Apple. Informaţiile au fost preluate de China Times şi apoi de blogurile Apple. Asiaticii au scris că Apple va lansa iPhone 5S, cu ecran de 4 inch, şi un iPhone cu un ecran de 4.8 inch până la finele lunii iunie. Spre sfârşitul anului va fi lansat încă un terminal, care va avea o cameră de 12 megapixeli.

Modelul cu ecran de 4.8 inch pare cel mai interesant. Dacă Apple va lansa un astfel de terminal, va intra în rândul producătorilor care deţin în portofoliu aparate de mari dimensiuni, precum Samsung, LG, Sony, HTC sau Huawei.

Aceste informaţii au apărut în presă asiatică la scurt timp după ce Wall Street Journal şi Nikkei au anunţat că Apple a redus comenzile de componente pentru iPhone 5. După acest anunţ valoarea acţiunilor Apple a scăzut la cel mai mic nivel din ultimele 11 luni.

Apple a prezentat în data de 12 septembrie noul iPhone 5, la mai puţin de un an de la lansarea modelul iPhone 4S.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90