EcoMoto 930×122

smartphone

Internet cel puţin la fel de rapid ca pe Wi-Fi, cu 4G pe telefon

Telefoanele şi tabletele performante îți pot oferi acces la Internetul de mare viteză, însă ai nevoie de un abonament 4G. Cu ajutorul acestuia, descărcarea și trimiterea de fişiere de mari dimensiuni se fac extrem de rapid şi atunci când eşti în mişcare.

De asemenea, videoconferinţele şi streamingul video HD au loc cu o viteză la fel de mare. Se pare că 4G este cel puţin la fel de rapid şi de puternic ca Internetul prin Wi-Fi. Dacă ai 4G pe telefon, ai Internet rapid oriunde te-ai afla în aria de acoperire 4G a operatorului.

Facem precizarea că un fişier de 1GB poate fi descărcat în două minute. De asemenea, orice clip video HD se deschide instant.

România este printre primele ţări europene care au adoptat această tehnologie.

Printre smartphone-urile cu care se poate naviga pe Internet la viteze 4G se numără Nokia Lumia 920, care foloseşte sistemul de operare Windows Phone, BlackBerry Q10 (BlackBerry OS 10), LG Optimus G, Sony Xperia Z, HTC One şi Samsung Galaxy S4 (toate cu Android), dar şi iPhone 5, cu iOS.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90