930 x122 grota rece

    white_iphone_41

    iPhone4 pe alb, la finalul lui aprilie

    Sunt multi care asteapta aparitia iPhone 4, varianta in culoare alba, de mult timp. Apple l-a anuntat cu 10 luni in urma, iar acum asteptarea lor se apropie de final. Bloomberg citeaza surse credibile care sustin ca iPhone 4 in varianta alba va fi disponibil in doar cateva saptamani, mai precis la finalul lunii aprilie 2011.

    iPhone 4 pe alb va fi disponibil atat la AT&T, cat si la Verizon.

    Aparitia acestui telefon a fost amanita in mai multe randuri deoarece Apple nu a fost satisfacuta de calitatea vopselei folosite. Apple a mers pana acolo incat a readus telefonul…pe planseta de lucru, apeland la parteneri japonezi pentru a crea un nou tip de vopsea care sa permita un control mai bun al grosimii straturilor aplicate pe telefon.

    Sursele citate de Bloomberg sustin ca Phil Schiller, senior vicepresedinte al Apple pe probleme de marketing a spus la inceputul anului ca iPhone 4 alb va fi gata undeva in primavera. Se spune ca iPhone 4 va fi disponibil atat in versiunile de 16 GB, cat si de 32 GB, precum versiunea neagra a iPhone4.

    Traducere de pe tuaw.com

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90