930 x122 grota rece

    Samsung-Galaxy-S-II

    Lansare Samsung Galaxy S II

    Samsung le va face amatorilor de gadget-uri o surpriza deosebita in luna mai. Mai precis, chiar pe 1 mai. Totusi, fanii Samsung din tara noastra mai au de asteptat ceva vreme, caci cel mai nou produs al companiei va fi lansat mai intai in Marea Britanie.

    Compania Samsung a furnizat cateva informatii privind lansarea unui produs mult asteptat printre iubitorii smartphone-urilor. Noul super telefon „face de toate” cu sistem de operare Android va fi lansat pe 1 mai in Marea Britanie. Este vorba de Galaxy S II.

    Se spune despre acesta ca va depasi predecesorii sai la toate capitolele si ca va fi disponibil in toate retelele majore ale distribuitorilor.

    Intr-un comunicat de presa, Samsung vorbeste de un procesor dual-core de 1.2GHz, ceea ce inseamna ca avem de-a face cu o varianta a modelului Exynos 4210.

    Inca nu sunt informatii legate de lansarea produsului in alte tari ale Europei.
    Traducere de pe engadget.com

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3