Donaris 930 x 122

    LG_Optimus_Me_P350

    LG Optimus Me P350, telefonul pentru tineri

    In ultima perioada, LG a atacat puternic segmentul smartphone-urilor prin numeroase modele high-end si low-end, iar printre cele mai importante succese se numara Optimus One, un telefon relativ ieftin cu dotari decente. Impulsionat de vanzarile bune, producatorul sud-coreean a dus si mai departe aceasta idee si a lansat spre sfarsitul lunii ianuarie modelul Optimus Me P350, un smartphone asemanator ca dotari tehnice cu Optimus One, insa care va costa, cel putin teoretic, mai putin.

    Profilul low-end al lui Optimus Me P350 iese in evidenta de la prima privire a fotografiilor oficiale. Vorbim despre un telefon cu carcasa din plastic si margin puternic rotunjite, in timp ce dimensiunile sunt relativ mici. Partea frontala este dominat de display-ul LCD care beneficiaza de patru taste virtuale, corespunzatoare functiilor de home, back, search si multitasking.
    Telefonul beneficiaza insa si de doua taste fizice pentru primirea si respingerea apelurilor, cea de-a doua avand si rol de pornire/oprire a dispozitivului. Designul acestora este insa neinspirat, in special pentru ca tastele sunt unificate printr-o “punte de legatura”.

    LG a fost destul de secretos cand a venit vorba despre dotarile tehnice ale lui Optimus Me P350. Astfel, coreenii au “uitat” sa precizeze diagonala display-ului, limitandu-se sa ne informeze ca este un TFT touchscreen capacitiv cu rezolutie 320×480 pixeli.
    Avand in vedere designul telefonului si rezolutia mica, nu va asteptati la lucruri deosebite in cazul diagonalei, care cel mai probabil are sub 3.0”. La fel de misterios ramane si procesorul, insa opinia noastra este ca vorbim de o unitate de maxim 600 MHz, in timp ce memoria interna este de asemenea necunoscuta.

    Lucrurile se prezinta insa mult mai bine la capitolul conectivitate. Practic, avem la dispozitie toate tehnologiile curent, pornind de la 3G, trecand prin wireless si ajungand la mai putin popularele, dar uneori utile, GPRS si EDGE. Nici transferul local de fisiere nu a fost uitat, telefonul fiind compatibil cu standardul bluetooth si portul microUSB.
    Despre camera foto stim doar ca este identica cu cea de pe Optimus One: capacitate 3.15 MP si rezolutie maxima 2048×1536 pixeli, printre putinele functii numarandu-se geo-taggingul.

    Sistemul de operare ales este Google Android in versiunea 2.2, cunoscuta si sub numele de Froyo.
    Chiar daca LG nu a anuntat inca pretul lui Optimus Me P350, este lesne de inteles ca vorbim despre un telefon ieftin, avand in vedere dotarile tehnice. Adaugati la asta cele 5 culori in care este disponibil (inclusiv roz si rosu) si aveti in fata un telefon ieftin dedicat tinerilor si, mai ales, tinerelor.

    Sursa: Giz.ro

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3