930×122 CAPRA 5

facebook messenger

MESAJELE TRIMISE DIN GREŞEALĂ PE FACEBOOK MESSENGER VOR PUTEA FI ŞTERSE

Mesajele trimise din greşeală pe Facebook Messenger vor putea fi şterse. Aplicaţia Facebook Messenger va avea în curând o nouă opțiune care le va permite utilizatorilor să șteargă un mesaj deja trimis, în decurs de 10 minute de la momentul la care au apăsat butonul „Send”. Astfel, mesajul va fi șters și din căsuța poștală a destinatarului, potrivit Digi 24.

Citiți și: ANAF ȘTERGE DATORII. CINE SUNT VIZAȚI

Facebook a anunțat că această opțiune va fi disponibilă în versiunea 191.0 a aplicației Facebook Messenger.

„Poți șterge un mesaj din chat dacă ai trimis din greșeală o fotografie, un mesaj cu informații incorecte sau un mesaj în căsuța greșită de chat. Astfel de mesaje vor putea fi șterse timp de 10 minute de la data trimiterii”, transmite compania americană.

Momentan, cei care folosesc Facebook Messenger pot șterge mesajele din propriul Inbox, dar nu au posibilitatea de a șterge mesaje din Inbox-ul prietenilor cu care conversează, în cazul în care au trimis accidental un mesaj.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3