EcoMoto 930×122

    Windows_Phone_nou

    Microsoft lanseaza un nou telefon cu sistem Windows

    In sfarsit, Microsoft a intrat, cum se spune, in randul lumii. Detronata de Apple de pe pozitia de cea mai valoroasa companie din lume, ramasa in urma in special pe piata tabletelor si a smartphone-urilor, compania fondata de Bill Gates incearca sa tina pasul cu competitorii sai care deja ocupa pozitii dominante pe piata. In acest sens a fost anuntata lansarea unui nou telefon cu sistem Windows.

    La un eveniment organizat in hotelul Taj Mahal din New Delhi, India, Microsoft a anuntat, in sfarsit, ca lanseaza primul telefon cu sistem Windows. Este vorba de Windows Phone 7.5 Mango. Bhaskar Pramanik, presedintele companiei in India, a anuntat ca primul dispozitiv de acest gen care va ajunge in India va fi HTC Radar.

    HTC Radar, care este unul dintre primele dispozitive Mango de la HTC, va fi disponibil in sase saptamani. El va fi urmat de Samsung Omnia W si de Acer Allegro in noiembrie.

    Radar va fi comercializat la pretul de 485 de dolari, avand un display de 3.8-inch WVGA SLCD display, un procesor de 1GHz single-core, 512MB de RAM, o camera rear de 5 MP, o camera in fata VGA si o capacitate de stocare de 8GB.

    Pana una alta, Apple a fost confirmata ca fiind cea mai valoroasa companie din lume, in vreme ce Samsung incearca, la randul sau, sa tina pasul cu gigantul american.

    Traducere de pe TehnoBuffalo.com

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90