New Profesional Consult 930 x 122

    Acer-Liquid-Mini

    Mini-telefon de la Acer

    La fel cum au procedat si alte companii dedicate pana nu demult altor domenii de activitate, si Acer a intrat pe piata productiei de telefoane mobile. De aceasta data, Acer vine cu o varianta mini a acestor dispozitive, lansand modelul Liquid Mini, o versiune mai redusa a modelului Liquid MT.

    Iata care sunt principalele sale caracteristici tehnice:

    * display TFT touchscreen cu diagonala de 3.2” si rezolutie 360×640 pixeli

    * procesor ARM 11 cu frecventa de 600 MHz si unitate grafica Adreno 200

    * memorie 512 MB RAM, memorie interna 512 MB, card microSD de 2 GB inclus

    * conectivitate: 3G, Wi-Fi, GPRS, EDGE, bluetooth, microUSB

    * camera foto de 5 MP

    * GPS cu functie A-GPS

    * sistem de operare Google Android 2.2 Froyo

    * dimensiuni 110.4 x 57.5 x 13 mm, masa 109 grame

    Liquid Mini este cu 5 mm mai scurt si cu 0.5 mm mai subtire decat Liquid MT, motiv pentru care este greu de crezut ca cineva le poate deosebi cu usurinta. Display-ul TFT touchscreen a fost redus de la 3.6” la 3.2”, insa acest lucru a avut drept efect diminuarea rezolutiei la 360×640 pixeli.

    Memoria este limitata la 512 MB RAM, aceeasi cantitate fiind disponibila si pentru stocarea interna a datelor. Pachetul telefonului include si un card microSD cu capacitatea de 2 GB, care ulterior poate fi inlocuit cu unul de pana la 32 GB.

    Dispune de 3G, Wi-Fi, GPRS sau EDGE. In plus, transferul local de fisiere este asigurat de tehnologia bluetooth sau de cablul microUSB inclus in pachetul de retail.

    Liquid mini utilizeaza sistemul de operare Google Android 2.2 Froyo, la care Acer a adaugat interfata proprie.
    Sursa: Giz.ro

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3