New Profesional Consult 930 x 122

    motorola_special

    Motorola Droid X2: pret oficial de 200 de dolari

    Motorola si Verizon au pus capat speculatiilor privind un nou model de telefon. Asa ca pe 19 mai 2011 este lansarea modelului Motorola Droid X2. In unele magazine din Occident telefonul va fi disponibil de pe 20 mai, iar in altele de pe 26 mai. A fost anuntat si pretul acestui nou dispozitiv.

    Droid X2 este un smartphone Android de 4.3 inch cu rezolutie qHD si procesor dual-core  de 1GHz. Dispune de o camera de 8 megapixeli camera foto cu autofocus continuu si camera video HD pe partea din spate.

    X2 va costa  in mod obisnuit 200 de dolari si va putea fi achizitionat pe 20 mai si de pe Internet. Asta, inainte ca dispozitivul sa ajunga in magazine.

    X2 dispune si de porturi USB and HDMI pe laterale. Sunt reminiscente ale modelului Motorola Atrix, unde aceste accesorii ajutau la la conectarea la computer si lucrul cu fisiere multimedia.

    Pe de alta parte, NVIDIA a confirmat ca chipul de 1 Ghz din Droid X2 este modelul Tigra 2.

    Traducere de pe Engadget.com

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3