New Profesional Consult 930 x 122

    titanium

    Motorola Titanium, lansare pe 24 iulie 2011

    Este oficial: Mult asteptatul Motorola Titanium va fi lansat pe 24 iulie 2011, iar pretul de pornire al acestei „jucarii” este de 150 de dolari. Compania producatoare Sprint a anuntat faptul ca a scos un nou produs inca din luna mai a anului in curs, insa nu a oferit foarte multe detalii despre noua sa realizare.

    Motorola Titanium nu reprezinta, asadar, o necunoscuta. Inca din mai au scapat anumite detalii legate de produs, insa numai cat sa starneasca si mai mult curiozitatea. Pana acum, de exemplu, nu s-a spus nimic legat de pret ori de momentul lansarii, ceea ce a dat nastere la multe speculatii, asa cum se intampla de obicei in cazul aparaturii noi.

    Asteptarea a luat sfarsit, caci Now Network a anuntat lansarea pe 24 iulie. Este vorba de un smartphone Eclair 810 G cu specificatii…militare.

    Desigur, dispozitivul nu va fi disponibil pentru oricine, din cauza aplicatiilor sale specializate, dar suntem siguri ca va fi pe placul celor carora le place sa „se joace” cu sisteme Android din cand in cand…

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90