New Profesional Consult 930 x 122

Nokia_X2-01

Nokia X2-02 – dual SIM

Nokia a lansat în prima zi a lunii decembrie un nou model din gama feature phone, dedicată telefoanelor mobile de bază fără funcţii speciale. De data aceasta vorbim despre o combinaţie între un telefon dual SIM şi un MP3-player, dar şi de un aparat care poate accesa internetul la nevoie.

Specificaţii tehnice
display    TFT, diagonală 2.2”, rezoluţie 240×320 pixeli
conectivitate    GPRS, EDGE, bluetooth 2.0, microUSB 2.0
memorie    slot microSD 32 GB
cameră foto    2 MP, înregistrare video
dual SIM    da, cu EasySwap
dimensiuni    113 x 50 x 15 mm
greutate    93 grame

Pe partea laterală din dreapta se regăsesc două taste cu ajutorul cărora accesul lui player-ul audio este simplificat, principala funcţie fiind trecerea rapidă printre melodiile regăsite în playlist. Un alt avantaj este greutatea de numai 93 de grame, în timp ce dimensiunile sunt relativ obişnuite: 113 x 50 x 15 mm.

Nokia X2-02 este dotat cu un display TFT cu diagonala de 2.2” şi rezoluţie 240×320 pixeli şi cameră foto de 2 MP capabilă să înregistreze clipuri video. Memoria internă nu este specificată, însă aceasta poate fi extinsă prin carduri microSD de până la 32 GB, element esenţial pentru un telefon dedicat pasionaţilor de muzică.

De altfel, pe lângă MP3-player, X2-02 este dotat şi cu radio FM şi are inclusiv o funcţie “Play via Radio” pentru înregistrarea pieselor de la posturile de radio. În plus, Nokia susţine că X2-02 deţine cel mai performant sunet pentru această gamă de preţ.
În absenţa tehnologiilor 3G şi Wi-Fi, conectarea la internet se realizează prin GPRS şi EDGE, navigarea este asigurată de Nokia Browser, iar aplicaţiile dedicate preinstalate permit conectarea rapidă la reţelele sociale Facebook şi Twitter.

Telefonul utilizează platforma software Series 40. X2-02 poate fi utilizat cu două cartele SIM simultan, iar trecerea de la un operator la altul se realizează imediat, fără necesitatea de a închide sau reporni telefonul. În plus, telefonul dispune de un aşa-numit SIM manager care permite gestionarea setărilor pentru cinci cartele SIM diferite.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90