930 x122 grota rece

    blackberry-bold

    Nou model BlackBerry in lucru

    Anul 2012 vine cu un nou model BlackBerry. Research in Motion pregateste deja lansarea modelului BlackBerry Colt. In acest moment nu se cunosc foarte multe detalii legate de acest model, insa cele existente arata ca se va pastra linia impusa pana acum de BlackBerry.

    Unul dintre motivele pentru care acest telefon a trezit atat de mult interes este acela ca pentru BlackBerry Colt, Research in Motion vrea sa foloseasca sistemul de operare ONX (folosit pentru tableta Playbook pana in acest moment).

    Blackberry Colt vine cu un un procesor ce ruleaza la o frecventa de 1 GHz si care vine cu performante medii raportat la ceea ce se intampla acum in zona de smartphone-uri, unde sunt destul de comune si procesoarele dual-core.

    De asemenea, telefonul va veni echipat cu tastatura QWERTY, dar si cu ecran  touchscreen.

    Inca un aspect care ar trebui mentionat legat de noul model este faptul ca cei de la Reaserch in Motion nu au reusit inca sa adapteze platforma BlackBerry Enterprise Server la sistemul de operare ONX.

    Acest lucru inseamna ca pentru a folosi Microsoft Exchange mail, utilizatorii vor trebui sa se foloseasca de utilitarul Microsoft ActiveSync.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90