930 x122 grota rece

iphone

Nu vă alarmaţi! Imaginea amprentei utilizatorului nu va fi stocată de noul iPhone 5S!

Noul iPhone 5S nu va stoca imaginea amprentei utilizatorului. Apple a infirmat teoriile conspirative care susţineau că se doreşte astfel crearea unei baze de date cu amprentele posesorilor de smartphone-uri.

Ce va face Apple cu amprentele utilizatorilor iPhone 5S? Jurnaliştii de la The Wall Street Journal informează că terţe persoane nu vor putea avea acces la senzorul de amprentă. Acesta este construit în butonul „home” şi îi permite utilizatorului să deblocheze telefonul mobil fără o parolă și să descarce aplicaţii şi conţinut de pe iTunes fără să scrie, însă, parola de fiecare dată.

Apple anunţă că, în loc să păstreze o imagine a amprentei utilizatorului, iPhone 5S reţine doar date despre cum arată amprenta acestuia pe procesor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3