EcoMoto 930×122

iphone-4s

Orange a lansat iPhone 4S

Orange a lansat, în sfârşit, iPhone 4S în România. Conform companiei, citată de Mediafax, câteva zeci de persoane au participat joi seară, 10 noiembrie, în complexul comercial Băneasa din Bucureşti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S. În perioada următoare se aşteaptă ca cel mai nou gadget de la Appe să ajungă şi în magazinele de profil din Argeş şi din toată ţara, dar încă nu a fost anunţată o dată în acest sens.

 

Orange a înregistrat câteva sute de precomenzi.

Compania a expus începând cu ora 22,00 telefonul iar la ora 23,30 a început livrările către clienţi care comandaseră mobilul.

„iPhone este unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri din portofoliul Orange, dar nu este singurul care înregistrează vânzări bune”, a spus Jean Francois Fallacher, CEO al Orange România.

Samsung Galaxy S este unul dintre rivalii iPhone care a înregistrat vânzări foarte bune, fiind la un moment dat – în perioada în care utilizatorii aşteptau deja noua generaţie iPhone, într-o poziţie foarte competitivă în raport cu gadgetul Apple, a adăugat Ducarroz.

iPhone 4S este lansat în seara de joi, prin evenimente care au loc în Bucureşti şi alte oraşe din ţară şi de Vodafone. Şi Cosmote are în ofertă iPhone 4, însă compania nu a organizat un eveniment special de lansare în această seară. Pe piaţa din România există aproximativ 300.000 de gadgeturi mobile Apple (iPhone şi iPad, potrivit estimărilor neoficiale de pe piaţă).

Sursa: Mediafax

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90