EcoMoto 930×122

iphone_4

Programul SIRI, pe iPhone4

Nu va mai dura mult si posesorii de iPhone4 vor avea la dispozitie acelasi program care a facut ca vanzarile la iPhone4S sa ajunga la un nivel uluitor la doar cateva saptamani de la lansare. Este vorba de programul de comanda prin voce SIRI, care deja a fost portat cu relativ succes pe iPhone4. Mai trebuie insa sa fie puse la punct cateva detalii pentru ca aplicatia sa fie disponibila la fel ca pe iPhone4S.

Un dezvolator de programe, Steven Troughton-Smith si o echipa de la 9to5Mac au reusit ceea ce parea imposibil: portarea aplicatiei SIRI pe telefonul iPhone4. Acest smartphone de la Apple poate ca nu este la fel de performant ca ultimul, 4S, nu o avea procesor dual core, dar iata ca poate avea SIRI.

Transferul de tehonologie a fost posibil prin folosirea filiserelor 4S Siri si Springboard.  Nu este inca perfecta, mai este de lucru, dar aplicatia poate acum recunoaste vocea pe iPhone4, ceea ce este cel mai important. In prezent, la telefoanele iPhone4 nu se gaseste un director GPU care sa mentina in functiune programul tot timpul.

Totusi, sunt pasi datatori de sperante pentru posesorii de iPhone4 care tanjesc dupa aplicatia de recunoastere a vocii. Pare a nu fi decat o chestiune de timp pana cand acest lucru se va intampla iar posesorii de iPhone4 ii vor spune lui SIRI ce sa faca.

Vestea buna este ca Troughton-Smith deja a reusit sa imbunatateasca perfomantele aplicatiei, desi inca nu sunt disponibile serverele Apple.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90