New Profesional Consult 930 x 122

iphone-4-top-new-1

S-a lansat iPhone 4!

Apple a lansat noul telefon iPhone, dupa cateva luni fara precedent de scurgeri de informatii. Arata exact cum va asteptati, cu fata si spatele din sticla, insa interiorul a fost revolutionat.

Banda de otel care il inconjoara ii confera o rezistenta marita si functioneaza in acelasi timp si pe post de antena. Are camera video in fata, iar in spate are o camera video de 5 megapixeli cu flash led, capabila sa inregistreze video HD in format 720p la 30 de frame pe secunda.

Ceea ce este uimitor este ecranul, care are o rezolutie de 960×540 de pixeli, marind de 4 ori numarul de pixeli fata de iPhone-ul original. Apple il numeste „Retina Display” intru-cat are o rezolutie de 316 dpi, iar ochiul uman nu poate distinge pixelul. Practic ecranul se apropie de rezolutia hartiei. (300 dpi este rezolutia standard pentru tipografie).

Are in dotare acelasi procesor A4 care se gaseste si in iPad si o baterie mult mai puternica ce ii asigura 7 ore de convorbire in modul 3G, 6 ore de navigare pe internet in 3G, 10 ore de navigare pe internet in WiFi, 10 ore de film sau 40 de ore de muzica. A, si sa nu uitam, are in dotare WiFi 802.11n.

Microsoft au aterizat si ei pe iPhone, Bing fiind introdus ca optiune pentru motoarele de cautare pe langa Google si Yahoo.

Video chat-ul va fi posibil numai prin conexiune WiFi deocamdata, Apple aflandu-se inca in discutii cu operatorii de telefonie mobila pentru suportul acestuia prin 3G. Probabil ca va fi introdus mai tarziu printr-un update la sistemul de operare.

Pretul de lansare va fi de 199$ pentru modelul de 16GB si 299$ pentru modelul de 32GB. In Romania speram ca va fi lansat in iulie – se pomeneste ceva de o lansare in 18 tari poate suntem printre ei.

{loadposition emag}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90