930X122 MAIA

Samsung-Galaxy-S3_thumb

Samsung GALAXY S III – pe 22 mai

Surse neoficiale au făcut publică prima imagine cu noul Samsung Galaxy S III. Smartphone-ul este unul dintre cele mai anticipate de la Samsung si este urmasul unuia dintre cele mai de succes modele ale sale.

De asememenea, in legătură cu acest smartphone s-au făcut o multime de speculatii si s-au lansat o serie întreagă de zvonuri care s-au dovedit a fi nefondate. Imaginea despre care vorbim desi nu a fost confirmată oficial ar fi prima imagine cu Samsung Galaxy S III si este cea mai verosimilă de până acum.

Unul dintre motivele pentru care această imagine este considerată a fi mai verosimilă este faputul că se poate observă pe imagine numele unei firme de PR (Weber Shandwick), cu care Samsung a mai colaborat si în trecut.

În ceea ce priveste design-ul, imaginea arată că noul Galaxy S III va fi dotat cu un buton special pentru camera foto si va aduce din nou si butonul special pentru meniul principal. De asememenea, acest model pare să optimizeze spatiul pe care îl are la dispozitie, fiind dotat cu un ecran edge-to-edge.

Samsung Galaxy S III ar urma sa fie lansat pe piată în data de 22 mai.

Sursa: Giz.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90