NOR CURIER 930X122

    my-iphone-5

    Se lanseaza iPhone 5

    In aceasta seara, 4 octombrie 2011, cu incepere de la ora 20,00, ora locala a Romaniei, are loc un eveniment mult asteptat de fanii tehnologiei Apple. Este vorba de lansarea iPhone 5. Produsul va fi lansat de Tom Cook, cel care i-a luat locul lui Steve Jobs la conducerea Apple dupa ce fondatorul companiei s-a retras din activitate pe motive de sanatate. Noul iPhone va fi un model iPhone 4S, adica o versiune imbunatatita a actualului iPhone 4. Informatia este confirmata oficial in momentul de fata de Vodafone Germania, care a adaugat deja pe site-ul oficial in lista de compatibilitati a bumperului si modelele iPhone 4S de 16, 32 si 64 Gb – ultima reprezentand si cea mai importanta caracteristica a telefonului.

    O noutate o reprezinta faptul ca iPhone 4S va fi disponibil de la inceput atat pe negru, cat si pe alb.

    Apple deja pregateste o versiune de 8Gb a iPhone 4, la fel cum a procedat si cu 3GS, care va duce la ieftinirea smartphone-ului respectiv.

    Noul iPhone va fi lansat direct cu versiunea 5 a sistemului de operare iOS care lanseaza si sistemul iCloud, prin care clientii isi vor putea salva programe, muzica si documente direct pe serverul Apple, cu care se va si face sincronizarea telefonului. Momentan se presupune ca iPhone 4S va dispune de procesoul Apple A5 dual-core la 1Ghz care se regaseste si pe iPad2.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90