New Profesional Consult 930 x 122

Allview

Smartphone AllviewP3 AllDro

Samsung Galaxy SII are parte de concurenţă de la o firmă… românească. Este vorba de compania braşoveană Visual Fan care a intrat pe piaţa smartphone-urilor şi vrea să fie prezentă chiar pe segmentul de piaţă acoperit în acest moment de Samsung.

Compania braşoveană Visual Fan, care vinde sub brandul Allview telefoane mobile Dual SIM şi alte produse electronice, a lansat al treilea smartphone Dual SIM din gama de produse Dro Series – P3 AllDro.

Allview P3 AllDro are un ecran de 4.1 inch  la o rezoluţie de 480×800 pixeli şi rulează sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread. Printre celelalte caracteristici ale telefonului, se numără o cameră foto de 8 MP cu autofocus şi flash, spaţiu de stocare de până la 32 GB prin micro SD, GPS integrat, GPRS, 3G HSPA şi Wi-Fi.

„Lansarea P3 AllDro marchează o nouă etapă în stategia Allview de dezvoltare a smarphone-urilor şi confirmă, la fel ca modele anterioare, faptul ca accesibilitatea ca preţ nu compromite experienţa pe care o oferă, dimpotrivă depăşeşte cu mult exigenţele utilizatorilor,” a declarat Lucian Peticilă, Manager General Allview.

Allview P3 AllDro poate fi achiziţionat, începând cu 30 ianuarie, prin intermediul magazinului online Allview şi din magazinele partenere la preţul recomandat de 999 lei.

Sursa: Capital

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90