SMART KIDS 930X122

telefon_apa

Telefonul care nu poate fi ascultat de servicii

Compania IntSec a declarat ca Tripleton Enigma E2 este cel mai sigur telefon din lume, deoarece ofera posibilitatea criptarii convorbirilor, astfel ca acestea nu vor putea fi interceptate.

Dispozitivul are o functie, numita Crypto, care se activeaza atunci cand se face un apel catre un alt Tripleton Enigma E2, noteaza pocket-lint.com. Aceasta genereaza si trimite printr-un al doilea SIM un cod unic de autentificare intre cele doua terminale, securizand astfel convorbirea.

Exista combinatii de 10 pana la 77 de caractere care te asigura ca nimeni nu va intercepta apelul. Cei de la IntSec se asteapta ca telefoanele lor sa fie utilizate de catre cei din domeniul business sau chiar in misiuni ce tin de siguranta nationala si de aceea, pretul este pe masura, de 1.320 lire.
Oricine va dori sa investeasca in siguranta convorbirilor sale va primi in schimb un terminal cu un display de 6 cm, o rezolutie de 240 x 320 pixeli si o autonomie de 4 ore. Tripleton Enigma E2 mai este dotat si cu o camera de 3 megapixeli, un MP3 player si un slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA