930×122 CAPRA 5

telegram

Tot mai mulţi argeşeni migrează către Telegram. Ultimii sosiţi, manageri de spitale şi oameni de afaceri

Telegram, o aplicaţie de mesagerie similară cu Whatsapp câştigă tot mai mult teren în Argeş, în ton cu tendinţele globale care indică o creştere uriaşă a popularităţii acesteia. Peste 75 de milioane de utilizatori au descărcat Telegram în doar trei zile, potrivit celor mai recente statistici.

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

„Febra” Telegram a cuprins şi utilizatorii din Argeş care au început să folosească noua aplicaţie, deocamdată în paralel cu Whatsapp.

Se pare că lumea a început să conteste politicile Facebook (în special cele de confidenţialitate, dar şi de răspândire a anumitor informaţii) şi este binecunoscut faptul că Whatsapp se află tot sub umbrela gigantului american.

Citiți și: WhatsApp, anunțul mult așteptat de utilizatori!

Printre noii utilitzatori Telegram din Argeş se numără politicieni, medici, manageri de spitale sau poliţişti.

Să fie oare începutul sfârşitului pentru Facebook?

Despre compania Telegram

A apărut în 2013, martie. Are sediul central (domiciliu) în Londra şi centrul operaţional în Dubai. Fondatorii companiei sunt Nikolai Durov, Pavel Durov şi Axel Neff.

Pavel Durov, unul dintre fondatori, este actualmente şi Director Executiv (CEO).

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90