Donaris 930 x 122

blackberry-p9981

Un nou model BlackBerry. De lux

Producatorul BlackBerry, Research in Motion, a lansat, alaturi de Porsche Design, un nou model de smartphone. Este o asociere inedita intre cele doua companii dar care se pare ca da roade din punct de vedere al noutatilor de pe piata. Vorbim in cazul de fata de un telefon de lux.

BlackBerry P’9981 atrage atentia prin carcasa din otel inoxidabil si capacul din piele (lucrat manual) de pe spatele acestuia. Combinatia de materiale nu este tocmai una fericita, insa producatorii au dorit sa introduca materiale de lux pentru acest model.

Smartphone-ul este dotat cu tastatura QWERTY, specifica pentru BlackBerry. Tastele sunt lucrate individual. Dispozitivul cantareste 155 de grame si dimensiunile sale sunt de 115 x 67 x 11.3 mm.

BlackBerry P’9981 este dotat cu un ecran touchscreen de 2.8 inch cu o rezolutie de 640 x 480. Modelul beneficiaza de conectivitate 3G, Wi-Fi si suporta tehnologia NFC. Are o memorie interna de 8GB si slot de card de pana la 32 GB, fiind dotat cu o camera de 5 Megapixeli si posibilitatea de a realiza intregistrari video la o rezolutie de 720p HD.

Noul model este dotat cu un procesor QualComm Snapdragon MSM 8655 care functioneaza la o frecventa de 1.2 GHz, , memorie de 768 MB RAM, fiind echipat cu sistemul de operare BlackBerry OS 7, care a fost personalizat de Porsche Design si pe care a fost preincarcata aplicatia Wikitude World Browser. De asemenea, utilizatorii acestui model vor primi un cod PIN prin care vor putea indentifica alti posesori ai acestui telefon.

BlackBerry P’9981 se vrea a fi un telefon de lux, si este de asteptat ca pretul sau sa fie pe masura. Cel mai probabil, acest model va aparea pe piata la sfarsitul acestui an, iar suma pentru care va putea fi achizitionat se asteapta sa fie undeva in jur de 6000 de RON.

Sursa: Giz.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90