Donaris 930 x 122

    iphone5

    Vanzari fulminante pentru iPhone 4S

    „Care e problema iPhone 4S? Ca nu este iPhone 5!” – acesta este doar una dintre glumele care se fac pe seama noului produs lansat de Apple, cu putin timp inainte ca geniul sau, Steve Jobs, sa treaca in nefiinta. Dar, desi a produs o oarecare dezamagire la lansare, asteptat fiind modelul iPhone 5, iPhone 4S a generat precomenzi de 200.000 de unitati in doar 12 ore pentru operatorul american AT&T, devenind produsul cu cel mai fulminant debut din portofoliul Apple.

    “S-a inregistrat o cerere extraordinara” pentru noul iPhone, a declarat AT&T, citat de Bloomberg. Aceasta este primul model disponibil in acelasi timp in oferta celor trei mari operatori americani, AT&T, Verizon si Sprint, pana acum Apple preferand parteneriatele exclusive, atat in SUA cat si in restul lumii.

    iPhone 4S a fost lansat marti, intr-o conferinta de presa. Asemanator cu predecesorul sau, iPhone 4, telefonul aduce imbunatatiri la nivelul procesorului, a sistemului de operare, dar si a comenzilor vocale.

    Pentru varianta de 16 GB pretul este de 199 de dolari, 299 de dolari modelul de 32 GB si 399 de dolari versiunea de 64 de GB. Telefonul intra la vanzare din acesta luna, iar pana in decembrie va fi lansat in peste 70 de tari.
    iPhone-ul genereaza 40% din vanzarile Apple la nivel global.

    Urmatorul anunt important dupa lansarea iPhone S a fost acela al mortii lui Steve Jobs, dupa nici 48 de ore.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3