New Profesional Consult 930 x 122

    iphone-4-top-new-1

    Versiune noua de iPhone 4 la un pret mai mic

    Surse din piata sustin ca Apple a inceput deja productia unui iPhone mai ieftin, care ar urma sa fie de 8 Gb. Mai mult, se estimeaza ca lansarea produsului va avea loc peste doar cateva saptamani! Este vorba de varianta 4 a aparatului care a cucerit deja multe piete in intreaga lume.

    Conform surselor, Apple ar fi inceput productia la un iPhone 4 mai ieftin. Sursele sunt citate de Reuters care mai precizeaza ca memoria de 8GB a iPhone 4 este produsa de o companie coreeana.

    In prezent, Apple comanda cipurile de memorie la producatorul japonez Toshiba si la compania sud-coreeana Samsung Electronics. Apple a refuzat sa comenteze informatia.

    Actualul iPhone 4, lansat in iunie 2010, este vandut in versiunile de 16GB si 32GB. Conform surselor, versiunea de 8GB urmeaza sa fie lansata in cateva saptamani.

    Unii analisti considera ca aceasta versiune ar putea ajuta la o crestere a vanzarilor pe pietele emergente.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3