Donaris 930 x 122

projectw_blackberry1

Vezi noul smartphone BlackBerry Torch 9800

Producatorul american de telefoane mobile Research In Motion a anuntat noul smartphone BlackBerry Torch 9800, primul telefon BlackBerry care are si touchscreen si tastatura glisabila. Oficialii companiei au declarat ca BlackBerry Torch 9800 are un sistem de operare imbunatatit, BlackBerry OS 6, care poate sa concureze cu sistemul de operare al iPhone sau cu Android.

Noul model BlackBerry va fi comercializat incepand cu 12 august in magazinele din Statele Unite la un pret de 199,99 dolari pentru clientii care opteaza pentru un contract cu valabilitate de doi ani. Oficialii Research In Motion au declarat ca Torch va fi disponibil la nivel international in lunile urmatoare. Noul sistem de operare al BlackBerry ofera browser de Internet, dar si alte functionalitati, precum integrare a retelelor sociale online, cautare universala sau ecrane principale multiple. BlackBerry Torch are o camera foto de cinci megapixeli, GPS incorporat si inregistrare video la rezolutia 640×480. Bateria poate fi folosita timp de 5,8 ore de convorbori in retelele 3G. Noul BlackBerry are un procesor de 624 Mhz, mai slab decat al competitorilor principali, care ofera 1 Ghz, precum iPhone 4, HTC Evo sau Motorola Droid X.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90