EcoMoto 930×122

    white_iPhone_black

    White iPhone4 vs. Black iPhone4

    Lansarea modelului alb al iPhone4 a fost asteptata cu mare nerabdare de catre fanii din toata lumea, dar si de clienti pasionati de gadget-turi. Imediat au aparut insa si controversele. Astfel, specialistii au folosit instrumente de masura digitale pentru a depista eventualele diferente de grosime intre modelele pe alb si pe negru ale iPhone 4, rezultatul fiind concludent.

    Instrumentele de masura au aratat ca cele doua tipuri de telefoane sunt, de fapt, de aceleasi dimensiuni din punct de vedere al grosimii. Contrar, asadar, unui raport anterior, nu mai vechi de o saptamana, care stipula ca iPhone 4 pe alb ar fi, de fapt, mai subtire decat cel pe negru.

    Iata ce a declarat Phil Schiller, reprezentant al Apple, intr-un mesaj pe Twitter transmis unui client: “Nu este mai gros modelul pe alb, nici mai subtire. Nu mai crede toate prostiile pe care le citesti!”.

    Raportul masuratorilor sustine, asadar, afirmatia lui Schiller, dupa o serie de evaluari foarte precise. Ambele modele au o grosime de 0,37 inch, conform testelor de laborator. In plus, s-au facut si teste cu diverse carcase, nefiind depistate probleme de potrivire la modelul pe alb.

    Afirmatia lui Schiller si masuratorile specialistilor dau peste cap unele fotografii recente care aratau ca modelul pe alb ar fi mai gros decat cel pe negru. Fotografiile pot fi inselatoare, insa. Iar diferenta reclamata este de numai 0.2mm. Ori, din moment ce ambele modele incap in aceeasi carcasa, chiar nu este niciun motiv de ingrijorare.

    Traducere de pe Wired.com

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3