New Profesional Consult 930 x 122

buton

WHATSAPP LANSEAZĂ UN NOU SERVICIU

WhatsApp lansează un nou serviciu adresat micilor întreprinzători care vor să-și vândă produsele prin intermediul platformei de socializare.

Citiți și: Consilier județean din Pitești, rămas fără WhatsApp: ”Mi l-au furat, nu știu cine îl folosește!”

Atunci când contactezi sau ești contactat pe WhatsApp de reprezentantul unui business sau companie, în interfața aplicației de mobil ar putea apărea un nou buton Shopping, prin care vei putea un catalog cu serviciile/produsele oferite de acesta.

Similar platformei de cumpărături introdusă pe Instagram, noua secțiune e-commerce vine să ajute proprietarii de business-uri care vor să-și vândă produsele prin intermediul uneia dintre platformele de socializare deținute de Facebook.

Citiți și: DNA va intercepta mesajele transmise pe WhatsApp

Numai că, în lipsa argumentului vizual oferit de Instagram, strategia de vânzare este orientată mai mult pe comunicarea directă client-vânzător. Adăugată în ambele versiuni WhatsApp, pentru Android și iOS, noua secțiune de cumpărături funcționează și în direcția cumpărător-vânzător, permițând utilizatorilor să descopere liste de produse, cu opțiunea contactării directe a business-ului respectiv, scrie go4it.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441