930X122 MAIA

craiovei

TENTATIVĂ DE FURT ÎN KAUFLAND

Aflat în afara orelor sale de serviciu, un poliţist argeșean de la Serviciul Acţiuni Speciale („mascații”), a prins ieri în flagrant o minoră de 16 ani care încerca să fure un portofel din geanta unei femei aflată la cumpărături în hipermarketul Kaufland din cartierul piteștean Craiovei.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Poliţistul a observat când fata a băgat mâna în geantă și a imobilizat-o pe adolescentă. Apoi și-a chemat colegii de la Secţia nr. 3 din Piteşti, care au dus-o la secţie.

Fata a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat. Se pare că minora locuieşte în Bucureşti şi că era căutată de Poliție pentru alte fapte de furt. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90