930X122 MAIA

logan

Teribil! Logan de Poliție, daună totală!

Teribil! Logan de Poliție, daună totală!

Citiți și: Pitești: Alocare de forțe impresionante pentru o cutie suspectă lângă Cornul Vânătorului

Sindicatul Polițiștilor Sidepol trage un semnal de alarmă privind siguranța personalului în mașinile cu care este dotată Poliția, în special Dacia Logan.

Doi poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi la spital, după ce autospeciala cu care mergeau în misiune s-a ciocnit cu un autoturism, în zona localităţii ieşene Târgu Frumos.

Citiți și: Se schimbă regulile la admiterea în Școlile de Poliție. Noi norme la probele sportive

În imagini se vede că mașina a fost grav avariată. Polițiștii atrag atenția că autospeciala Logan nu oferă prea mare siguranță oamenilor legii.

Deși am tras nenumărate semnale de alarma cu privire la faptul că autovehiculele achiziționate de M.A.I. și armele subordonate nu pot fi denumite autospeciale doar pentru ca au girofar și inscripție, nimeni nu ne-a auzit.

Astăzi, colegii noștri culeg roadele nepăsării, lipsei de viziune și profesionalism.

Cu doar 2/5 stele obținute de Logan la testul Euroncap, polițiștii nu pot fi în siguranță atunci când executa misiunile cu astfel de mijloace de mobilitate.

Am solicitat autospeciale în adevăratul sens al cuvântului, cu caroserie ranforsată, cu bullbar și alte condiții minime care sa ofere protecție șoferului și pasagerului.

Am solicitat ca aceste autospeciale sa vină gata echipate cu tot necesarul pentru misiuni de la echipamente de radiocomunicații, la tehnica speciala în funcție de structura beneficiară.”, au transmis reprezentanții Sidepol.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

570 X 90 CAPRA 3