930X122 MAIA

tânăr mort

Terifiant! Și-a dat foc și s-a aruncat de pe blocul în care lucra iubita lui!

În această dimineață, în jurul orei 04:00, un tânăr de 27 de ani a fost descoperit arzând ca o torță. Acesta a murit după ce s-a incendiat și s-a aruncat de pe blocul în care lucra iubita lui.

Citiți și: Tânăr de 19 ani mort după un impact frontal devastator între un autoturism și o dubă!

Pompierii militari au intervenit imediat, și au stins incendiul, care cuprinsese aproximativ 30% din cadavru, notează Antena 3.

Tragicul eveniment a avut loc în orașul Negrești din județul Vaslui.

Citiți și: Moarte suspectă! Minor găsit fără suflare într-o pădure

„În această dimineață, 9 noiembrie 2022, ora 04.04, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centrală a orașului Negrești, județul Vaslui, a fost găsit un cadavru carbonizat.

În urma primelor cercetări efectuate a fost identificată persoana decedată, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Negrești, cadavrul fiind transportat la Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul poliției.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul s-a aruncat de pe acoperișul blocului, dar înainte de a face gestul fatal, și-a dat foc.

Foto descriptiv: arhivă ePitești.ro/descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3