Donaris 930 x 122

caine

Terifiant! Un adolescent a decapitat un câine!

Terifiant! Un adolescent a decapitat un câine!

Citiți și: Amenințare fără precedent a polițiștilor!

Un adolescent de 17 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a ucis cu barbarie un câine şi a rănit un altul, arată Ziare.com.

Poliţiştii de la Biroul Pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Suceava au fost sesizaţi prin plângere de către reprezentanta Asociației ”Casa lui Patrocle” despre faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani şi 11 luni, domiciliat în satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei, a ucis prin cruzimi un exemplar canin, faptă săvârşită pe raza comunei Horodniceni.

Citiți și: În ce situații polițiștii închid ochii și nu te amendează

Cu ocazia cercetării locului faptei, respectiv la o locuinţă din localitatea Horodniceni, a fost identificat un alt câine din rasă comună ce prezenta mai multe leziuni în zona gâtului şi a pieptului, motiv pentru care organele de cercetare ale poliţiei judiciare au dispus plasarea animalului în adăpost.

În cauză a fost întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept” şi „rănirea sau schingiuirea animalelor”.

Minorul a fost expertizat psihiatric, constatându-se că a săvârşit faptele cu discernământ.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: digi24.ro/ stirilekanald.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90