930 x122 grota rece

ipj arges

Timp de un an, un piteștean a făcut trafic cu țigări

Un piteștean de 38 de ani a făcut, timp de un an de zile (în perioada septembrie 2021 – septembrie 2022), trafic cu țigări. Acesta a introdus ilegal în țară peste 10.000 de țigarete.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la individul în cauză, în urma căreia au ridicat aproape 30.000 de țigarete. Prejudiciul stabilit până acum este de 28.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut.

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

În ziua se 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, conform art. 280 din Legea 86/2006 – Codul Vamal, și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada septembrie 2021 – septembrie 2022, cel în cauză ar fi introdus în țară, prin sustragerea de la controlul vamal, țigarete, în afara antrepozitului fiscal, peste limita legală, de 10.000 de țigarete.

La locuința persoanei în cauză a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 29.800 de țigarete.

Valoarea prejudiciului stabilit pana la acest moment este de 28.000 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.„, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Florin spune:

    Cei din piata ceair fac trafic cu țigări și îi păzește poliția mai are puțin și vinde cu infractori

  • Anonim spune:

    „Țigări, țigări, țigări! Nu vrei țigări?” Auzi în toate piețele. Dar sunt „invizibili”. Și vând și minorilor.

  • ghita spune:

    deci l-ati prins cu 30.000 si l-ati amendat ca a dat 10.000 fara timbru .. bravo ma 🙂

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90