NOR CURIER 930X122

program supermarketuri

Timp limitat pentru cumpărături! Magazinele se închid duminica

Timp limitat pentru cumpărături! Magazinele se închid duminica.

Citiți și: Supermarketurile din România, închise complet în weekend

Se schimbă regulile de funcționare pentru marile lanțuri de magazine din România.

Potrivit unui proiect de lege depus în Parlament, supermarketurile ar putea fi închise duminica, iar sâmbăta ar putea avea program scurt.

Mai exact, se propune ca de luni până vineri supermarketurile să fie deschise între orele 8:00 – 22:00, iar în intervalul 8:00 – 14:00, numai sâmbăta.

Părerile românilor sunt împărțite privind o astfel de modificare. În timp ce unii o privesc cu ochi buni, alții consideră că ar fi o schimbare nefavorabilă.

„Nu e un lucru bun, să ştiţi, pentru că e nevoie. Omul se duce, cumpără”

„Cred că ar fi rău, omul se ducea şi cumpăra. Lumea atunci e liberă, când să te duci?”

„Eu în week-end îmi fac cumpărăturile, că în timpul săptămânii muncesc. N-avem încotro, dacă se închid, ne dăm după lege”, au declarat mai multe persoane pentru Antena 3 CNN.

Foto descriptiv: arhivă

555×222 grota rece

Comentarii

9 comentarii

  • Ghita spune:

    psd si pnl pierd voturi …..si mai multe

  • Gandalf spune:

    Ăsta este un atentat la libertatea cetățeanului. Vă asigur că lanțurile de magazine ar restricționa chiar ele programul, dacă nu ar fi profitabil. Doar unul căruia nu-i pasă de nevoile cetățeanului ar veni cu asemenea restricționări. Eu fac parte din categoria celor care NU au când altcândva să-și facă cumpărăturile. Ce fac? Fac foamea fiindcă „alesii” au terminat cu problemele țării și își fac de lucru cu chestii de-astea? O vorbă din bătrâni zice : „satul arde și baba se piaptănă” … orice asemănare cu clasa politică nu e deloc întâmplătoare.

  • Marius spune:

    Este o măsură foarte bună! Felicitări!

  • Ghita spune:

    Eu le-aș scoate din orașe,la periferie cu ele…..

  • Zamfira spune:

    bună dimineața. sunt de acord. cei ce muncesc într-un supermarket, au și ei familii, nepoți, copiii, care din păcate nu au timp să se vadă cu ei nici măcar în weekend. pentru că se lucrează.clientii nu se gândesc la angajați.

  • Radutanenica spune:

    bucuria speculantilor. mag de cartier care si fac aprovizionarea din super marketuri. Toata saptamana cara tot ce este la promotii, fara factura binenteles. In aceste conditii, daca se intampla sa ramai fara ulei sa spunem, mergi la mag de cartier si vei cumpara 1l cu 9 lei in loc 4,75 cu cat este in supermarket. . Asa se vrea sa ajutam micii comercianti?

  • Cristian Moroianu spune:

    Cineva comenta că vei din magazine au familii… Nu lucrează nimeni non-stop,au și ei zile libere prin rotație. Nu mi se pare normal noul program propus!

  • florentina luca spune:

    Lucrez in supermarket..este adevarat ca avem libere prin rotatii ,dar ma bucur nespus si sunt deacord bravo!…oricum in mall.uri vor functiona normal,asa ca ….ba! duminica e ziua ta libera,da! sa faci altceva,sa stai cu familia,sa iesi la iarba verde…nu.i cotrazic pe cei care intr- adevar nu au cand sa si faca cumparaturile, si nici aplicatii ,gen bringo sau glovo nu folosesc…dar priviti partea buna: mancare mai putin aruncata,economisiti bani si timp nervi…oricum credeti.ma pe cuvant si nu va mint…70 % din clienti sunt oameni in varsta,pensionari in week.end

  • Auto ianys spune:

    dvs nu sunteți în stare să vă aprovizionați din timp,in alte tari dece se poate și la noi nu ,va zic eu suntem f comozi ,dvs dacă ați lucra în comerț,nu ați mai comenta așa ceva.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90