New Profesional Consult 930 x 122

centru

Tineri prinși cu droguri în buzunare, în centrul Piteștiului

Tineri prinși cu droguri în buzunare, în centrul Piteștiului

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Cinci tineri au fost prinși de jandarmi cu droguri ”la purtător” în acest weekend, în centrul Piteștiului. Aceștia aveau un comportament suspect, drept pentru care oamenii legii i-au supus unui control corporal.

În urma verificărilor, jandarmii au găsit asupra tinerilor mai multe pliculețe cu substanțe interzise.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Jandarmeria Argeș transmite:

„În acest weekend, jandarmii argeșeni au depistat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, în zona centrală din municipiul Pitești, care aveau asupra lor substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și psihotrope.

Având în vedere comportamentul suspect al tinerilor, la controlul corporal efectuat asupra lor, jandarmii au găsit 16 plicuri transparente autosigilante, ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde închis, susceptibile de a fi interzise de legislația în vigoare, precum și un plic transparent ce conținea o substanță de culoare albă sub formă de cristale, susceptibilă de a fi interzisă de legislația în vigoare.

Pe numele acestora, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate către Brigada de Combaterea a Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.”

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Marius spune:

    Cică comportament ciudat ,SIFONEALA’ prindetii pe aia mari care vand de zeci de ani și sunt sifoanele poliției si se fac ca nu ii știu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90