EcoMoto 930×122

Pitesti

tiruri-coloana

TIRIŞTII, FOC ŞI PARĂ DIN CAUZA RESTRICŢIILOR DE PE DRUMUL PITEŞTI-RÂMNICU VÂLCEA

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naționale urgentarea lucrărilor şi deschiderea traficului pentru vehiculele comerciale pe DN 7 între localităţile Piteşti și Râmnicu Vâlcea, la Deduleşti.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Drumul a fost avariat în urma inundaţiilor de la sfârşitul lunii iulie, iar de atunci vehiculele comerciale cu masa de peste 7 tone nu mai au acces pe această arteră de circulație.

„Asociaţia noastră atenţionează asupra faptului că restricţia de circulaţie pentru acest sector de drum naţional şi european aduce grave prejudicii atât transportatorilor rutieri de marfă, cât şi economiei naţionale. Cei circa 100 de km pe care trebuie să-i facă în plus transportatorii pe singura rută ocolitoare pusă la dispoziţie conduce la o majorare a costurilor de transport – circa 35 de litri de motorină pe cursă. Lipsa spaţiilor de parcare de pe noul traseu de ocolire, prin Slatina, pentru efectuarea pauzei obligatorii de 45 de minute de către şoferii profesionişti poate conduce la amenzi usturătoare pentru depăşirea perioadei maxime de conducere neîntreruptă, de până la 8.000 de lei, pentru firmele de transport nevoite să urmeze această rută ocolitoarei”, susţine UNTRR. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90