930×122 CAPRA 5

agrement

ȘTRANDUL TRIVALE SE DESCHIDE CU UN NOU LOOK (GALERIE FOTO)

Cornel Ionică, viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Piteşti, a organizat astăzi conferinţa de presă săptămânală a Primăriei la baza de agrement din Trivale, pentru a marca finalizarea etapei a doua a lucrărilor de amenajare.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Pe lângă investiţiile realizate în etapa I (baza a fost dată în folosinţă anul trecut, fiind introduse în circuit bazinele de înot, cu apă încălzită de la panouri solare), în etapa a II-a, terminată de curând, au fost făcute investiţii pentru extinderea reţelelor de apă și canalizare, alei pietonale, platforme carosabile şi necarosabile, instalaţie electrică și amenajare de spaţii verzi.

De asemenea, a fost amenajat un loc de joacă pentru copii, în care există şi o tiroliană pentru cei mici. Au mai fost date în folosință două terenuri de tenis cu piciorul și un teren de baschet, cu suprafață din material sintetic, şi un spaţiu pentru alimentaţie publică. Valoarea investiţiei în prima etapă a fost de 4.160.000 de lei cu tot cu TVA, iar etapa a doua a costat 2.000.000 de lei cu TVA, bani de la bugetul local.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Baza de agrement din Trivale va fi deschisă pentru publicul larg începând de sâmbătă, 23 mai, iar cele din Tudor Vladimirescu şi de lângă Bazinul Olimpic, la finalul lunii. Intrarea generală va fi de 7 lei, iar pentru copii, de 4 lei, potrivit Primăriei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90