Eurial 930 x 122

amazon

Titanul Amazon ajunge în România! Se fac angajări!

Titanul Amazon ajunge în România! Se fac angajări!

Citiți și: Argeșean de 21 de ani, ucis când livra colete Amazon. Fetița sa de 3 luni are nevoie de ajutor

Gigantul Amazon, condus de Jeff Bezos, aduce o veste extraordinară pentru pasionații de jocuri video din România.

Recent, reprezentanții companiei au anunțat deschiderea unui nou centru de testare a jocurilor video în București, scrie dailybusiness.ro.

Amazon Games, divizia de gaming a gigantului american, se concentrează pe dezvoltarea și publicarea de jocuri video de înaltă calitate.

Christoph Hartmann, vicepreședintele Amazon Games, a explicat că extinderea echipelor de dezvoltare în Europa era un pas natural pentru companie, având în vedere portofoliul lor ambițios.

,,Bucureștiul este cunoscut ca unul dintre orașele europene emergente de top pentru dezvoltarea jocurilor și așteptăm cu nerăbdare să profităm de bogatul bazin de talente”, a declarat Christoph Hartmann.

Cristian Pană, fostul director general de la Ubisoft România, va conduce echipa din București.

Titanul Amazon ajunge în România! Se fac angajări!

Pană a subliniat entuziasmul său de a se alătura Amazon Games într-un moment atât de dinamic pentru echipă.

,,Sunt încântat să mă alătur la Amazon Games într-un moment în care echipa își construiește în mod activ o foaie de parcurs interesantă. Am construit și condus echipe remarcabile în trecut și știu că această zonă a Europei este un punct fierbinte pentru unii dintre cei mai buni talente din gaming”, a spus Cristian Pană.

Amazon Games are echipe în locații precum Orange County, Montreal, San Diego și Seattle, iar acum și în București.

Compania va face angajări locale, oferind oportunități semnificative pentru profesioniștii din domeniul jocurilor video.

Cu toate că deschiderea noului centru este o veste excelentă pentru sectorul IT din România, nu toate știrile legate de Amazon sunt pozitive.

Recent, compania a anunțat concedierea a aproape 500 de angajați în România, ca parte a unei ajustări strategice în contextul crizei din sectorul IT.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90