930 x122 grota rece

topoloveni

    TOPOLOVENI: PROIECT DE STIMULARE A INTERESULUI COPIILOR PENTRU LECTURĂ ȘI NU NUMAI

    Biblioteca Orășenească Topoloveni derulează,  în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” și Centrul Europe Direct Argeș, un proiect de suflet.

    Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

    Se urmărește familiarizarea cu activitatea de citit cu voce tare a cărților ilustrate, dobândirea de abilități de citire cu voce tare, cunoașterea tehnicilor folosite în metoda descoperirii asistate, stimularea interesului copiilor din mediul rural și orășenesc mic pentru lectură și alte subiecte din aria ȘTIM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică).

    Prima activitate a constat în lecturarea cărții „Am scos luna la plimbare” de Caroline Curtis, Alison Jay, de la editura Cartemma.

    Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

    După ce am citit împreună, am vorbit despre luna și fazele ei, am urmărit un filmulet pe înțelesul copiilor care le întipărească informațiile primite și ne-am amuzat cum putem noi expune fazele lunii prin intermediul unor biscuiți!”, scrie pe pagina de Facebook a Bibliotecii Orășenești Topoloveni.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90