930×122 CAPRA 5

Arges

TORNADE ÎN ARGEȘ? LISTA CARE NE DĂ FIORI

Tornade în Argeș? Consiliul Judeţean a elaborat un Plan de Analiză şi Acoperire a Riscurilor din Argeş. Pe lista riscurilor identificate se numără tornadele și… asteroizii.

Citiți și: Argeș. Bărbat resuscitat după ce a intrat cu mașina în gard

Riscurile (naturale și având ca sursă activitatea umană) identificate de Consiliul Județean la nivelul Argeșului sunt următoarele: 1.Furtuni şi viscol; 2.Inundaţii; 3.Căderi masive de zăpadă; 4.Tornade; 5.Secetă; 6.Incendii de vegetaţie; 7.Avalanşe; 8.Alunecări de teren; 9.Cutremure de pământ; 10.Accidente, avarii, explozii şi incendii în industrie, inclusiv prăbuşiri de teren cauzate de exploatări miniere sau alte activităţi tehnologice;

11.Accidente, avarii, explozii şi incendii în activităţi de transport şi depozitare de produse periculoase; 12.Accidente, avarii, explozii şi incendii în activităţi de transport; 13.Accidente, avarii, explozii, incendii sau alte evenimente în activităţile nucleare sau radiologice; 14.Poluare de ape; 15.Prăbuşiri de construcţii, instalaţii sau amenajări; 16.Eşecul utilităţilor publice; 17.Căderi de obiecte din atmosferă şi din cosmos; muniţie neexplodată sau nedezactivată rămasă din timpul conflictelor militare; 19.Epidemii; 20.Epizootii/zoonoze; 21.Incendii; 22.Risc radiologic. (Foto: Tornadă în Statele Unite ale Americii)

Citiți și: „Fabrică” de substanțe periculoase în Argeș. Prejudiciu de 2,1 milioane €

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90