New Profesional Consult 930 x 122

codul rutier

Toți șoferii trebuie să știe! Schimbări importante la Codul Rutier

Luni, 4 octombrie, pe masa senatorilor o să ajungă Ordonanța Guvernului nr.12 din 31 ianuarie 2022 pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul transportului rutier, scrie evz.ro.

Citiți și: Codul Rutier 2024. Amendă de până la 2.900 de lei pentru șoferii care transportă așa ceva

Mai exact se aduc modificări articolului I, punctul 9. Astfel, în articolul 9′ va avea următorul cuprins „Prevederile privind accesul la transportul rutier de persoane în cont propriu se aplică și transportului efectuat cu autobuzele unităților administrativ-teritoriale sau ale unităților de învățământ, având inscripția «transport școlar», deținute de către acestea cu orice titlu, prin excepție de la art. 3 pct. 42 si utilizate exclusiv pentru transportul elevilor și cadrelor didactice, din mediul rural către unitățile de învățământ din comună sau către unitățile de învățământ din mediul urban.”

Întregul material, AICI.

Citiți și: Schimbări majore privind permisul de conducere!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90