New Profesional Consult 930 x 122

bcco

TRAFIC DE DROGURI: CINE SUNT SUSPECȚII

După cum v-am anunţat, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti au acționat în Bucureşti pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc (heroină). Revenim acum cu detalii.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Cei doi indivizi reținuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sunt Mihăiţă C., în vârstă de 40 de ani, şi Alexandru D., de 31 de ani, ambii din Capitală. Amândoi vor fi prezentați instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ei riscă o condamnare de la 5 până la 12 ani de închisoare. La sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti au fost duse pentru audieri și alte 4 persoane (consumatori), în privința cărora s-a decis să fie cercetate în stare de libertate.

Mai multe amănunte despre acest caz puteţi (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/politistii-pitesteni-in-actiune-trafic-de-heroina/. (Foto Arhivă: totb.ro)

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90