930×122 CAPRA 5

a1

TRAFIC DEVIAT. POLIȚIA INFORMEAZĂ

Trafic deviat. Poliția informează. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore în ceea ce privește fluenţa traficului pe șoselele principale.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, însă, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele (judeţul Giurgiu), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), desfășurându-se dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Potrivit sursei citate, devierea este ca urmare a lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, lucrări care ar urma să aibă loc până la sfârşitul lunii august 2019.

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90